Reviste

2 mai

Revista Marie Claire

derek_ic.jpg

Noutati de la Fashion Week NY

Este o revista despre: fashion&beauty

sanatate

features

coktail

concursuri

interviuri vedete

*Este o revista pt o femeie moderna

Pe fiecare coperta a unui numar nou de revista apare o vedeta iar in paginilie revistei informatii despre ea



O revista cu multe noutati despre : stiri&vedete

frumusete

lifestyle

contact&publicitate

moda

relatii&sex

adrese&limk-uri

Joy

Despre JOY


Joy este revista de lifestyle pentru tinerele care sunt dornice sa-si imbunatateasca imaginea, foarte interesate de frumusete, moda, si un stil de viata modern.

Joy este o revista optimista care atrage prin culori, layout si imagini, constituindu-se intr-o sursa de distractie si relaxare.

Cu productii foto exclusive, JOY prezinta cele mai proaspete noutati si tendinte in frumusete, moda si lifestyle, traducand tot ce este sofisticat in look-uri practice, simplu de pus in aplicare. Atuurile JOY: capacitatea de a transmite o stare de spirit vesela, optimista cititoarelor, si stilul convingator interactive, datorat faptului ca marea parte a lucrurilor recomandate sunt mai intai testate de membrii echipei editoriale sau de cititoare curajoase.


Principalele capitole in JOY: Lifestyle, Frumusete & Moda, Celebritati, Sex si Dragoste.

Cititoarea Joy este femeia care vrea sa fie la curent cu ce este nou, la moda si sexy, de la stilul in care se imbraca si se machiaza pana la cel in care isi petrece timpul liber, si care stie exact ce isi doreste si cum sa obtina ceea ce isi doreste.

Site: www.e-joy.ro
Grup MySpace:
groups.myspace.com/edipresse


Abonamente


Abonamente la Revista JOY se pot face in Romania pe o perioada de 6 luni (23 lei) sau pe o perioada de 12 luni (45 lei).

Pentru abonamente in strainatate, se poate opta pentru o perioada de 6 luni (30 Euro / 40 USD) sau 12 luni (55 Euro / 75 USD).

Lasă un comentariu